Waarom Heren 2 me dagen lang stalkte (hint:🏆)

Geplaatst op 8 september 2023 in Honkbal Heren 2, Nieuws door Edward Touw

Normaal gesproken ligt niemand wakker van een wedstrijdverslagje meer of minder. Zeker bij Sparks Haarlem 2 niet. Dat ik deze week even geen tijd had, zou dus geen probleem worden. Dacht ik tenminste, want ze hingen ineens meerdere malen per dag in de app:

ZONDAG, 12:55 Edward? staat het verslag al online?

ZONDAG, 19:12 Is het stukje al klaar ed ?

MAANDAG, 13:42 Edward? laat je weten wanneer het nieuwste verslag van h2 online staat?

DINSDAG 11:53 Joehoe Edward? het hoeft niet zo’n lang en ingewikkeld verslag te worden…

WOENSDAG 16:21 Heb je vandaag nog tijd voor een nieuwe poging?

VRIJDAG 13:51 Edward? nog steeds niks geupload een week later bijna ??

Want ja, vraag niet hoe, maar Honkbal 2 bleef dit hele seizoen nog ongeslagen. En daardoor zijn we met nog drie wedstrijden te gaan nu al zeker van prolongatie van onze titel als heer en meester der 6e klasse D.

Kampioen dus.

Veldfouten als AH-zegels

Maar als m’n teamgenoten hier daarom een lofzang verwachten, dan zitten ze er natuurlijk helemaal naast. Kampioen of niet, er viel weer dit seizoen nog genoeg te zeiken op de mannen. Zo spaarden ze weer veldfouten alsof het AH-zegels waren – om nog maar te zwijgen van een onnodig hoog aantal caught stealings.

Dat is op het moment alleen even niet aan te tonen, want Frank heeft de stats nog niet bijgewerkt. Maar dáár hangen ze dan weer niet in de app hoor!

(Nee hoor, grapje natuurlijk! Trots op jullie! 💖💙💖💙 We’re undefeated, we’re undefeated! And we paid our dues, time after time! Kampioenen!)

Comments are closed.


Uitklappen
Inklappen