Over Sparks Haarlem

Sparks Haarlem is een honk- en softbalvereniging  aangesloten bij de knbsb op het Noordersportpark in Haarlem. De vereniging heeft zowel teams in de breedte- als in de topsport, en is een van de meest succesvolle softbalclubs van Nederland.

Het eerste damesteam werd in totaal elf keer Nederlands kampioen, waarbij de laatste keer in 2016 was. Verder veroverde het team in totaal acht keer een Europese titel: vier keer de Europacup I en vier keer de Europacup II. Sparks Haarlem is hofleverancier van het Nederlands damessoftbalteam.

Het eerste honkbalteam komt uit in de op een-na-hoogste klasse van Nederland.

Onze teams

Sparks Haarlem heeft honkbal- en softbalteams in diverse klasses en voor verschillende leeftijden. Of je nu veel ervaring hebt of juist niet, jong of oud bent, man of vrouw, er is altijd wel een team dat bij je past.

Bekijk teamoverzicht


Word lid

Wil je honkballen of softballen in Haarlem? Bij Sparks is altijd ruimte voor nieuwe leden. Wist je trouwens dat we de goedkoopste honk- en softbalvereniging van Haarlem zijn?

Lees meer


Route & contact

Sparks Haarlem speelt zijn honkbal- en softbalwedstrijden op het Noordersportpark in Haarlem met bezoekersadres melkerijpad 11. Parkeren kan aan de Mr. J. Gerritszlaan of aan de Sportweg.

Route & contact


Materiaal bestellen

Heb je nieuwe honkbal- of softbalspullen nodig? Bestel je materiaal via Sparks Haarlem bij Covee Sports. Daar help je de club mee!

Lees meer


Info voor pers

Ben je lid van de pers en op zoek naar informatie over Sparks Haarlem? We helpen je graag verder. Ook voor achtergrondinformatie over honkbal en softbal in het algemeen.

Lees meer


Lidmaatschap opzeggen

Wil je je lidmaatschap bij Sparks Haarlem opzeggen? Dat vinden we erg jammer om te horen. Hier lees je hoe opzeggen in z’n werk gaat.

Lees meer


Uitklappen
Inklappen