onrust schoterbos

Geplaatst op 2 november 2023 in Nieuws door Timo Baas

Beste Leden die aankomende zaterdag naar het sparks feest komen,

Er gaan op het moment verontrustende berichten rond met betrekking tot de veiligheid in de omgeving van ons honk- en softbalterein.

De afgelopen tijd is het Schoterbos meerdere malen in het nieuws gekomen als plek waar groepen jongeren, al dan niet op scooters/fatbikes rondrijden en mensen lastigvallen. Wij willen jullie erop attenderen dat dit voor onveilige situaties heeft geleid en afgelopen zondag zelfs tot mishandeling van een 27-jarige buurtbewoonster.  

Het advies luidt om kinderen niet alleen door het Schoterbos te laten fietsen en ook voor volwassenen is het verstandig om (’s avonds) in ieder geval niet alleen deze route te nemen. Handiger is dan om het pad te nemen bij de meester Jan Gerritslaan.

Vanuit de politie het advies om tijdig contact op te nemen wanneer zich situaties voordoen die als dreigend worden ervaren of indien er sprake is van samenscholing. In geval van spoed graag direct 112 bellen en in andere gevallen kan gebeld worden naar 0900-8844.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Sparks Haarlem

Comments are closed.


Uitklappen
Inklappen