Europees kampioenen van Dames 1 weer thuis

Geplaatst op 29 augustus 2023 in Nieuws, Softbal Dames 1 door Sparks Haarlem

We zijn weer thuis. Na een busreis van 14 uur en weer lekker in het eigen bed slapen kunnen wij terugkijken op een fantastisch toernooi met als slot een sidderende finalewedrijd tegen het altijd lastige Caronno.

Na 9 innings en met hartkloppingen maakten de dames eindelijk de 3e nul waarna het gejuich en gejoel losbarstte…. ze hebben gewonnen!

Na geknuffel, felicitaties en wat vreugdetranen moest er haast gemaakt worden met de uitreiking en de sluitingsceremonie want de donder en de bliksem kwamen zeer snel onze kant op. En inderdaad was het net op tijd, want binnen de kortste keren stond het veld onder water en even later ook de dug-out waar wij schuilden.

Na de regen kwam zonneschijn en hebben de meiden met andere teams, waaronder Olympia, nog lekker gefeest.

Comments are closed.


Uitklappen
Inklappen