DS1 softbalt de zomer door

Geplaatst op 14 augustus 2023 in Nieuws door Timo Baas

https://www.smugmug.com/gallery/n-ttDMN4 foto van Fred Versluis


Dames 1 draait na de stop een druk programma, met zelfs doordeweekse wedstrijden.
Afgelopen zaterdag stond de streekderby Olympia – Sparks op de rol, gelukkig had Olympia heel erg haar best gedaan om tenminste één van hun velden bespeelbaar te krijgen en met een half uur vertragingen gingen we van start.

De dames kwamen goed uit de startblokken en scoorde na een geweldige 3 honkslag van Suka 1-0. Op de plaat bij Sparks gooide Greta Cecchetti een fantastische wedstrijd en moest uiteindelijk 1 punt incasseren wat in de 2de inning werd gescoord. In de 5de, 6de en 7de inning sloegen onze dames er lustig op los met onder andere een homerun van Suka wonnen de dames de eerste wedstrijd met 5-1.


De tweede wedstrijd starten we erg stroef Caressa kreeg wat ongelukkige hits tegen en voor we het wisten stond er 4-0 op het scorebord in het voordeel van Olympia, bij die 4 punten bleef het voor onze tegenstander uit Schalkwijk. In de derde inning verkleinde de dames de achterstand tot 2 punten en in de 5de inning ging Sparks helemaal los met weer een homerun van Suka kwamen er maar liefst 11 slagmensen aan slag en nadat de kruiddampen waren opgetrokken stond het 7-4. Caressa herstelde zich prima en werd halverwege de wedstrijd afgelost door Esmee die de wedstrijd zeer goed op slot gooide. Wat een mooie dag met 2 overwinningen op zak tegen onze aartsrivaal blijft de 2de plek nog in zicht, we zullen heel wedstrijden moeten winnen maar we gaan ervoor.

Comments are closed.


Uitklappen
Inklappen