DS1 EC vrijdag

Geplaatst op 25 augustus 2023 in Nieuws door Timo Baas

foto’s familie Zwitser: https://photos.app.goo.gl/y4iYGYUvE9sRNG9A7

Het is vrijdagavond en de round robin zit er op. We hebben van alle tegenstanders gewonnen behalve van Caronno en we staan morgen om 12.30 in de finale tegen de Italianen. Donderdagochtend hadden de dames een stroeve start tegen de Tsjechen, ze scoorde in de eerste inning 2-0 na een homerun van Linnie Malkin. Daarna sloegen de dames de bal we ver en hoog maar ook op die plek waar de outfielders stonden. Gelukkig brak Ismay Poot de ban en sloeg met een stand up double 3 punten binnen. In de laatste inning scoorden de dames nog de nodige runs en brachten ze de eindstand op 9-1.
Om 18.30 stond de poule wedstrijd tegen Caronno op het schema. Isa starte heel goed maar kon het slaggeweld van de Italianen niet temmen, ook Lisa die het werpen van haar over nam lukte het niet om de slagvrouwen van Caronno te beteugelen helaas verloren we deze wedstrijd met 7-0. Vrijdag speelde de dames nog tegen Hoboken Pionieers uit België. De Belgen aangevuld met 5 speelsters van Forli (Italië) kwamen fel uit de startblokken en na 2 innings stond er een 2-1 voorsprong op het scorebord. In de 3de inning stelde Sparks orde op zaken aan de hand van benjamin Senna Grootings scoorde de dames run na run en wonnen ze uiteindelijk met 10-3. Na deze wel verdiende overwinning had het team wel een etentje verdiend in een all you can eat Pizza restaurant. Morgen de finale tegen Caronno om 12.30 we gaan er voor.

Comments are closed.


Uitklappen
Inklappen