Dames 5 heeft zin in de zomer man!

Geplaatst op 4 juli 2023 in Nieuws door Sparks Haarlem

Dames 5 is eind juni de zomerstop alvast begonnen. Chantal had namelijk echt zin in de zomer man! Na 2 wedstrijden te hebben verloren en 9 ruime winst partijen, staat dames 5 vooralsnog op kop in de competitie. Dit team staat erom bekend zichzelf niet al te serieus te nemen, trainen niet en lachen elkaar uit als er een stomme fout gemaakt wordt. Dit jaar lijkt er toch weer een soort fanatisme in te zitten wat het team naar een hoger niveau trekt.

De oudjes in het team krijgen steeds meer last van lichamelijke ongemakken maar softballen nog stug door. Ook al zit sprinten er soms niet meer in (toch Mirel?). Gelukkig zijn de jongere spelers helemaal aan dit seizoen. Sanne heeft blijkbaar de hele winter stiekem getraind met pitchen want die zij staat onwijs lekker te gooien. Amber heeft al lekker wat homeruns op haar naam staan en ook Jill en Charelle slaan als beesten. We verdenken Kelly van stiekem solliciteren bij een hoger team want zij maakt de meest onmogelijke plays in het veld. Nieuwkomer Paula heeft Café de Hut ingeruild voor ons leuke team en past er goed tussen.

Na de zomerstop staan er nog 5 wedstrijden op de planning. Zou het de dames lukken om weer het kampioenschap binnen te halen? Kijkende naar de geplande wedstrijden zou het in theorie moeten lukken maar met dames 5 weet je het nooit. Uit betrouwbare bronnen is inmiddels vernomen dat de dames eraan denken om volgend seizoen eindelijk maar eens een klasse hoger te gaan spelen.

Wordt vervolgd…..

Fijne zomer man!

Comments are closed.


Uitklappen
Inklappen