Dames 1 bereidt zich voor op Europacup

Geplaatst op 22 juli 2023 in Nieuws, Softbal Dames 1 door Sandra Nypels

De eerste helft van het seizoen bij de dames zit er op. De dames hebben het gezien de onervarenheid in het team best goed gedaan. Aan het einde van het seizoen spelen alleen de nummers 1 en 2 de finale, het gat met de nummer 2 is aanzienlijk maar nog niet onoverbrugbaar dus wie weet…

Heugelijk feit is dat Maxime van Dalen na haar kruisband blessure haar entree maakte in de hoofdklasse, wat heeft ze er hard voor gewerkt! Grote klasse!

Op dit moment speelt het Nederlands team de plaatsingsronde voor het WK 2024 daar doen Maxime van Dalen en Suka van Gurp aan mee, wij wensen ze vanaf deze plek veel succes!

29 juli gaat de competitie weer verder in de hoofdklasse. Het team is al bezig met de voorbereidingen op de aanstaande Europacup in Italië om geld bijeen te sprokkelen hebben de dames al de nodige acties gedaan maar de grootste vind zondag 30 juli plaats: het vrienden en familie toernooi. Er is nog plek voor een paar teams dus wil je dit niet missen meld je dan aan bij Sandra Nypels via voorzitter@sparkshaarlem.nl.

Comments are closed.


Uitklappen
Inklappen