Softbal dames 5 is goed op dreef.

Geplaatst op 24 juni 2023 in Nieuws door Timo Baas

Voor dames 5 stond deze week alweer de tiende wedstrijd op het programma. Na vorige week 2 dubbels te hebben gespeeld, was 1 wedstrijd deze week een welverdiende verademing. Sinds kort prijkt dames 5 op de eerste plaats in de competitie. Kunnen ze deze plek behouden? Het beloofd nog spannend te worden na zomerstop.

Deze wedstrijd mocht dames 5 het weer opnemen tegen het sportieve team van Quick Amsterdam. De eerste 4 innings gingen gelijk op. Het lukte niet om het verschil snel te maken. Er werd vooral op de poppetjes geslagen en Quick maakte daar dankbaar gebruik van. Misschien waren al die vorige wedstrijden in korte tijd toch wat teveel geworden? Gelukkig werden de dames wakker en kwam het slag geweld weer terug. Vooral onze Amber gooide hoge ogen door 2 inside the park homeruns. In het veld werden weer mooie nullen gemaakt en pitcher Marleen was weer on fire.

Uiteindelijk werd de wedstrijd gewonnen met 11-3.

Maandag zullen de dames bij DVH spelen waarna de zomerstop in gaat en iedereen lekker op vakantie gaat.

Comments are closed.


Uitklappen
Inklappen