Dames 1 komt twee keer net tekort tegen Neptunus

Geplaatst op 19 juni 2023 in Nieuws, Softbal Dames 1 door Sparks Haarlem

Foto’s: Fred Versluis

Na bijna een jaar uitgeschakeld te zijn geweest met een kruisband blessure maakte Maxime van Dalen haar rentree bij Sparks Dames 1. Het harde werken na de operatie betaalde zich eindelijk uit. Super blij voor Max.

Helaas gingen beiden wedstrijden met een minimaal verschil van 1 run naar Neptunes, Eva Voortman is een geweldige pitcher en de dames hadden veel moeite om haar te raken, met hier en daar een scheidsrechterlijke dwaling lukte het niet om te winnen.

Omdat het Super Saturday was had de activiteitencommissie een saté-avond georganiseerd, het was lang nog erg gezellig in het Noordersportpark. Naast de saté was er ook een springkussen voor de jeugdige leden en een heerlijk zwembadje om verkoeling in te zoeken. al met al een supergezellige dag!

Bekijk hier de foto’s die Fred Versluis maakte.

Comments are closed.


Uitklappen
Inklappen