Revanche voor Dames 1

Geplaatst op 15 mei 2023 in Nieuws, Softbal Dames 1 door Sandra Nypels

Dames 1 speelde afgelopen zaterdag tegen UVV, na de oorwassing tegen Neptunes konden de dames de zaken rechtzetten tegen de nummer laatst van de competitie, en dat deden ze ook. Beide wedstrijden werden gewonnen met 9-1. De dames timmerde er lustig op los en er werden in totaal 3 homeruns geslagen.

De eerste hoofdklassehomerun van Lisa Meijering! En Riangela maakte na een arm blessure haar rentree aan slag en sloeg de bal ook buiten de hekken!

Hieronder een stukje over de wedstrijd afkomstig van Honkbalsoftbal.nl. Sparks leverde iets unieks af in de 3de inning, en zo mooi als Marco Stovelaar het heeft omschreven kan ik niet:

“Een 4-run rally volgde in een wel heel unieke derde inning, waarin Sparks Haarlem als team tot een cycle kwam en dat bijna ook nog in een oplopende volgorde deed. Bovendien werd de cycle gerealiseerd door vier opeenvolgende slagvrouwen wat het nog unieker maakte. Tenley Boersma opende met een honkslag en scoorde na een driehonkslag van Ismay Poot. Zij scoorde op haar beurt op een tweehonkslag van Julia Westhoek, waarna Isa Smit de cycle compleet maakte met een 2-run homerun. In de vierde inning kwam Sparks nog eens tweemaal tot scoren. Dit keer sloeg Isa Smit een RBI-triple.”

Comments are closed.


Uitklappen
Inklappen