Heren 3 pakt punt bij Odiz Frogs

Geplaatst op 10 mei 2023 in Honkbal Heren 3, Nieuws door Roel van de Linden

7 punten in de eerste slagbeurt afgelopen zaterdag. Robin bijna aan homerun maar de bal kwam net buiten het veld en schoot de dugout in, maar een goeie hit om te zien. Iedereen in de dugout op het verkeerde been doordat de foutlijn niet was doorgesproken en er nog een andere oude lijn zicht was van het softbalveld dat in het linkerveld lag.

Guido maakte in de eerste veldbeurt mooie uit op 2, wat bijna doorgegooid werd op 1 voor een double. Helaas was Raoul los van het honk.

Frogs komt terug

Pitcher wissel van DSS na 7 puntjes. Maar terwijl Heren 3 niet tot scoren kwam, liep Frogs elke inning een paar puntjes dichterbij. Ook konden een handjevol leenspelers van Sparks en DSS het tij niet keren, al kon Frogs in de laatste inning niet doordrukken door een ijzersterk binnenveld en werd het een mooie 7 – 7.

Een foutballetje werd door de umpire helaas goedgekeurd, maar het is niet eerlijk om daar de verloren punt aan op te hangen want de umpire van Frogs had deze dag prima calls gemaakt. Zo hebben we allemaal heerlijk van het zonnetje genoten.

Foto’s

Bekijk de foto’s:

Comments are closed.


Uitklappen
Inklappen