Geluidsoverlast: denk aan de buren

Geplaatst op 10 mei 2023 in Nieuws door Sparks Haarlem

Wij kennen Sparks Haarlem allemaal als een club waar iedereen het enorm naar zijn zin heeft, en waar iedereen zichzelf kan zijn. Sparks Haarlem is al heel lang gevestigd op een mooie locatie midden in een woonwijk, waardoor de club erg makkelijk te bereiken is en erg laagdrempelig kan zijn.

Maar dat houdt ook in dat we buren hebben, waar we natuurlijk wel rekening mee moeten houden. Nu heeft Sparks Haarlem de melding gekregen dat er vanuit de omgeving geluidsklachten gemeld zijn. Na gesprekken met de omgevingsdienst is het duidelijk geworden dat wij deze klachten serieus moeten gaan oppakken. Het gaat hier niet om stem- of sportgeluiden, maar om afgespeelde muziek.

Namens het bestuur willen we daarom aan iedereen vragen om de muziek een paar standjes zachter te zetten tijdens de trainingen, wedstrijden en het nazitten.

Alvast dank namens de omgeving en het bestuur!

Comments are closed.


Uitklappen
Inklappen