Dames 1 start competitie sterk met dubbele winst

Geplaatst op 16 april 2023 in Nieuws, Softbal Dames 1 door Sandra Nypels

Met een vernieuwd en jong team opende Dames 1 afgelopen zaterdag de competitie. Dat was best spannend voor iedereen! Maar wat een wedstrijd hebben de dames gespeeld. 9-8 gewonnen door een walk off homerun van Nina Oomes in de 7de inning. Er werden zelfs 4 homeruns deze wedstrijd geslagen 2 door OG en ook 2 door Sparks. Naast Nina nam Riangela Flanegin de eerste homerun van het seizoen voor haar rekening en wat een bom was dat! Hij belande op het honkbalveld…

De 2de wedstrijd hadden de dames de zenuwen een stuk beter onder controle en werd er vrij makkelijk gewonnen door de dames met 6-1. De wedstrijden werden opgeleukt door de activiteiten commissie met een loterij en hapjes, erg leuk!

Bekijk hier foto’s van de wedstrijd die zijn gemaakt door mevrouw Zwitzer.

Comments are closed.


Uitklappen
Inklappen