Gezocht: Barvrijwilliger

Geplaatst op 21 juni 2022 in Nieuws door Timo Baas

Wat doet een bar vrijwilliger?

Naast de teambardiensten willen we weer meer gaan werken met vaste barvrijwilligers. Als barvrijwilliger bedien je de bar en/of keuken en zorg je er voor dat de bezoekers van onze mooie kantine op een vriendelijk wijze geholpen worden aan een hapje en/of drankje. Je bent het gezicht van Sparks Haarlem en jij bepaalt mede de sfeer en gezelligheid in onze kantine.

De werkzaamheden van een bar medewerker bestaan o.a. uit.:

  • Het verkopen van koffie, frisdrank, wijn en bier.
  • het bedienen van de kassa, inclusief het op eenvoudige wijze verwerken van PIN betalingen.
  • het verkopen van ijs, diverse warme en koude broodjes, patat en snacks vanuit de keuken;

Kenmerkend aan jou is:

Je draagt Sparks Haarlem een warm hart toe. Je vindt het leuk om veel mensen te ontmoeten en om samen te werken met anderen die net als jij als vrijwilliger actief zijn. Je vind het niet erg en wellicht juist leuk om cruciaal te zijn voor de sfeer en gezelligheid en voor één van de  belangrijkste financiële inkomstenbronnen van Sparks Haarlem.

We vragen:

Qua tijdsbesteding stellen wij op voorhand geen eisen aan hoeveelheden uren en aanwezigheid. Wij werken op de zaterdag en zondag in principe met vaste roosteruren van 12:00 – 15:00 en van 15:00 – 18:00. Minimale leeftijd om achter de bar te staan is 16 jaar. Je kunt de frequenties van aanwezigheid in overleg zelf bepalen. Elke zaterdag of 1 keer in de acht weken? In principe is alles mogelijk.

Je krijgt:

Enorm veel waardering van onze leden, bezoekende teams en toeschouwers en andere Sparks Haarlem vrijwilligers. Je leert ineens veel leuke mensen kennen die net als jij ook anderen graag helpen. Eén keer per jaar nodigen wij je uit voor een feestavond voor alle vrijwilligers. Waarbij je aan de andere kant van de bar beleeft dat je drankje door een ander ingeschonken wordt. Tevens mag je gratis naar de feestavond op 22 oktober.

Dit is het moment, reageer nu!

Lijkt het je leuk en zie je jezelf al in deze mooie belangrijke rol? Neem contact op met Timo Baas via ledensparks@gmail.com.

Comments are closed.


Uitklappen
Inklappen