Honkbal Heren 3

       

Oda: Is er zo vroeg dat daadwerkelijk elk spiertje gestreched is voor de wedstrijd. Is de meest integere bescheiden speler van heren 3, maar kan tegelijkertijd beter honkballen dan de rest bij elkaar.

Stan: Was ooit de snelste kerel van Sparks met een arm van staal. Maar qua snelheid worden we allemaal ouder en helaas kan zelfs staal breken. Speelt daarom enkel nog op 1, wat gezien z’n postuur natuurlijk totale onzin is.

Michel: Samen met Stan de enige nog oud junior. Is hem niet aan te zien, want ook hier beginnen de jaren te tellen (en daarbij het verlies van een bos haar). Is niet de beste veldspeler, maar maakt dit ruimschoots goed aan slag.

Jan-Mark: De meeste positieve speler die je ooit bent tegengekomen. Is onder werktijd leraar maar op het veld net 1 van zijn kinderen uit zijn klas zo vrolijk en optimistisch.
Speelt het liefst op 3 maar kan ook lekker een bal een ros geven. Heeft trouwens een bus waar het hele team in past maar waar vooral zijn surfspullen in liggen.

Michiel: Veel honkbal ervaring en met name als pitcher, maar is ook al wat ouder en die ervaring is wel al een tijdje geleden. Hierdoor weet het goddelijke lichaam van Michiel ergens nog wel hoe het moet, maar moet daar wel heel goed aan herinnerd worden. Brengt naast honkbal ook een flinke dosis gezelligheid en sportiviteit met zich mee, waardoor hij ondanks zijn geringe tijd in H3 al helemaal thuis is.

Robert: Oud speler van H3 en nu gedegradeerd tot coach van het team. Vanwege zijn lengte gekozen tot coach en kan een aardige forkball gooien tijdens de BP. Kan verder niks anders gooien en is na 5 ballen al zijn arm kwijt. Helpt naast het team coachen ook kansarme kinderen aan een baan tot vakkenvuller bij albert heijn.

Esther: De dame van H3. “Een dame? Kan die wel honkballen?” Met haar enthousiasme en talent kan Esther echter alles: catchen, ambidextrisch (goed woord voor een potje scrabble!) slaan en gooien en heeft tijdens een team bowling uitje bijna een keer een bowling bal in een jongen zijn gezicht gegooid na eerst 3 x rondjes te draaien alvorens de bal te gooien.

Tom: Deze kerel wordt ook wel de pianoman genoemd. Niet vanwege zn muzikaliteit, maar omdat hij niet de snelste loper is waardoor het lijkt alsof hij een hele vleugel op zn rug heeft. Kan verder alles spelen, maar tijdens het catchen is de hele wedstrijd blocken natuurlijk wel een beetje zwaar.

Roy: Vooral heel goed in korfballen maar ontpopt zich tot het grootste talent van H3. Vangt nog een beetje alsof hij vlak er voor in zijn broek heeft gescheten maar vangt ze wel! Begint steeds beter te slaan en is naast Jan-Mark de meest sportieve van het team (wat niet zo lastig is gezien de staat van de meeste spelers).

Etienne: De oude nieuweling bij H3. Heeft op trainingen al laten zien dat hij ambitieus is, kan fielden, gooien en slaan. Oefent stiekem met zijn vriendin, die ook lid is van sparks, in de slagkooi als er verder niemand aanwezig is. Wie weet hebben we binnenkort daarom wel weer een nieuwe Sparks baby.

Maikel: Net als Etienne een nieuweling en heeft aangegeven veel talent te hebben nadat hij voor het laatst een bal heeft geworpen toen hij 9 jaar jong was…
Weet het nog niet, maar is de gedoodverfde kandidaat om de korte stop positie te bemannen en een paar mooie “dives” te maken op wat linedrives die met 160 km/u richting hem wordt gemept.

Jorg: Steevast de 1e slagman in de slagvolgorde en met een goede reden: beste slagman van het team! In het veld heeft Jorg vaak minder zin om zijn best te doen; kijkt liever hoe ballen naar hem geslagen worden dan er voor te rennen. Is graag catcher naast Tom en Esther maar klaagt vooral dat hij geen body heeft.

Maarten: Naast Robert is dit een ander extreem exemplaar: deze kleine drilsergeant speelt standaard 2e honk en als het nodig is kan hij ook een aardig potje pitchen. Heeft af en toe een bak haribo snoep bij zich die voor het team is als deze weer ingekakt is. 


Uitklappen
Inklappen