Nieuws 9 maart 2021

Geplaatst op 9 maart 2021 in Nieuws door Timo Baas

Beste leden van Sparks Haarlem,

Via dit bericht houden we jullie weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Volgens de laatste berichten wordt de avondklok wederom verlengd en dit keer tot 30 maart. Omdat wij de alv gedegen willen kunnen voorbereiden en als bestuur wel fysiek bij elkaar willen kunnen komen, gaat de alv van woensdag 15 maart niet door. Zodra de avondklok weg is, komen we met een nieuwe datum.

Vanmorgen kregen wij het positieve bericht dat we vanaf aankomend weekend weer op ons veld mogen. Dit betekent dat de teams met leden onder de 27 jaar vanaf komend weekend weer “normaal” kunnen trainen op het Sparks Haarlem veld. via deze link het laatste protocol waarin de regels voor corona proof trainen staan uitgewerkt. Lees dit goed door. Belangrijkste is hier dat alle corona regels ook op het veld gelden, de avondklok natuurlijk ook bij Sparks geldt, het clubhuis gesloten is en je niet blijft hangen na de training.

Mocht je willen trainen met een team met leden boven de 27 jaar, dan gelden daarbij extra regels:

Extra regels voor leden vanaf 27 jaar:

  1. Sporten buiten mag met groepjes van maximaal 2 mensen (exclusief instructeur). Daarbij mogen meerdere groepjes naast elkaar sporten. Tussen de groepjes dient ten minste 1,5 meter afstand worden gehouden. En deze groepjes mogen niet wisselen van samenstelling tijdens de gehele training. Houdt hierbij dus vaste koppels aan.
  2. Groepslessen zijn niet toegestaan.
  3. Een instructeur mag niet meerdere groepjes van 2 mensen tegelijkertijd lesgeven. Een instructeur mag wel van tweetal naar tweetal gaan om instructie te geven, op tenminste 1,5 afstand van het tweetal.
  4. Concreet betekenen bovenstaande regels dat voor leden vanaf 27 jaar trainen mogelijk is, maar onder strenge voorwaarden. Dus geen infield, geen batting practice met het hele team etc.
  5. Vanaf 16 maart gelden bovenstaande regels voor groepjes van maximaal 4 personen.

Sandra en/of Timo nemen de komende week contact op met de teamco├Ârdinatoren/coaches om te kijken of er behoefte is aan trainen op deze voorwaarden en wanneer dit dan kan zonder dat het te druk wordt.

Met vriendelijke groet,
Timo Baas
Sparks Haarlem

Comments are closed.


Uitklappen
Inklappen