Corono regels

Geplaatst op 25 juni 2020 in Nieuws door Timo Baas

15 oktober 2020

Beste leden van Sparks Haarlem,

Helaas, teamsporten voor senioren is de komende weken (minimaal 4) helaas niet meer toegestaan. Daardoor komen alle wedstrijden voor senioren bij deze te vervallen. Ook de wedstrijden voor de jeugd tegen andere clubs komen te vervallen. De jeugd trainingen en wedstrijden onderling voor leden onder de 18 gaan vooralsnog wel door onder dezelfde voorwaarden als eerst (geen publiek en kantine dicht) met daarbij de nieuwe maatregel dat de kleedkamers dicht blijven en douchen niet meer is toegestaan. Hopelijk zal volgend seizoen een stuk normaler zijn en ondanks alles vinden we dat het alsnog een fijn seizoen was.

19 september 2020

Gisteravond werd met het nieuwsbericht dat bij de persconferentie hoorde gemeld dat er streng zal worden gecontroleerd bij sportclubs op de handhaving van de coronaregels. Zorg met elkaar dat je je zoveel mogelijk aan het protocol houdt.

Het Corona protocol van Sparks inclusief de regels van de kantine staat hier: https://sparkshaarlem.nl/wp-content/uploads/2020/09/Corono-protocol-2020-19092020.pdf

Comments are closed.


Uitklappen
Inklappen