Corona protocol per 23 juni 2020

Geplaatst op 29 mei 2020 in Nieuws door Timo Baas

Het is eind juni en via deze link vind je het gewijzigde protocol. De belangrijkste wijzigingen zijn dat per 1 juli de kantine weer open is en de kleedkamers weer open mogen om om te kleden en te douchen.


Doordat de jeugd geen afstand meer hoeft te houden, willen we als bestuur onderlinge oefen partijtjes toestaan. Hierbij raadt de bond aan zonder de scheids te spelen of op een andere plek te staan zoals bij de backstop of naast de pitcher. Als je dus als jeugdteam tegen een ander jeugdteam wil spelen, mag je dit onderling afspreken. Het uitgangspunt is hierbij dit zoveel mogelijk te doen op je eigen trainingstijd. Deze oefenpotjes zijn natuurlijk niet verplicht en verder geldt het protocol nog steeds, dus doe dit alleen als jullie dit zelf willen en geen klachten hebben. 

Comments are closed.


Uitklappen
Inklappen