Sparks Dames 1 bovenaan

Geplaatst op 7 mei 2018 in Nieuws door Admin Sparks

Na een druk weekend met volop zon staat Sparks dames 1 bovenaan in de competitie!

Zaterdag stond de dubbel tegen Roef! op het programma. In de eerste wedstrijd opende Roef gelijk in de eerste inning de score. In de derde inning kwamen we langszij met 5 punten door hits van o.a. Kingsley, Kimberly en Anne en wat fouten in het veld. Roef kwam in de 4e inning nog wat dichterbij maar daarna gooiden Ginger en Quincey de wedstrijd op slot en wonnen we met 5-3. De tweede wedstrijd kwamen we er aan slag niet doorheen, de 5 honkslagen vielen te verspreid om meerdere punten te scoren. Roef was net iets succesvoller en won de wedstrijd met 2-1.

Zondag tegen TTH duurde het even voordat we op gang kwamen, maar met 9 hits kwamen we uiteindelijk na 6 nnings op een stand van 7-0 uit. Kirsten gooide alle 6 de innings en kreeg maar 2 hits tegen. In de tweede wedstrijd kwamen we in de 2e inning op een 1-0 voorsprong door honkslagen van Onaisha en Kingsley. In de 3e inning scoorde TTH de gelijkmaker. Wij hadden daar gelijk een antwoord op. Een triple van Anne haalde Max over de thuisplaat en Feline kon Anne binnenhalen met een mooie honkslag. Quincey en later Kirsten kregen geen punten meer tegen en wij konden nog uitbouwen naar 6-1.

Moe maar voldaan met 6 punten in de pocket gaan we ons voorbereiden op het volgende weekend tegen Terrasvogels. De foto’s van Fred Versluis staan op:
https://www.smugmug.com/gallery/n-M4DWRF/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© Sparks Haarlem 2019