Scheidsrechtercursus

Geplaatst op 12 mei 2017 in Nieuws door Timo Baas

Sparks Haarlem wil dit seizoen een cursus organiseren om scheidsrechters op te leiden. Dit is bittere noodzaak, omdat zowel bij de senioren als bij de jeugd er een groot tekort aan scheidsrechters is. Dit betekent in veel gevallen dat teams zelf onderling moeten regelen dat er een scheids is en de bestaande scheidsrechters worden overvraagd.

Vandaar deze dringende oproep. Vind je het leuk om een sportieve bijdrage te leveren aan bijvoorbeeld de jeugd of een seniorenteam, honk- of softbal je en zou je wel willen scheidsen, maar kan je het nog niet, meld je dan aan. Ben je 12 jaar of ouder, speler of ouder of vrijwilliger, geef je dan op voor een scheidsrechterscursus. Sparks vergoedt uiteraard deze kosten. Belangstellenden kunnen contact opnemen via onderstaand contactformulier. Bij voldoende animo wordt er een datum geprikt wanneer zoveel mogelijk mensen kunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© Sparks Haarlem 2019