Sparks Haarlem opnieuw Haarlemse Sportploeg van het Jaar

Geplaatst op 13 december 2016 in Nieuws, Persberichten, Softbal Dames 1 door Edward Touw

Oolders Omaco Sparks Haarlem sluit het jaar af met nog één laatste prijs. Op het STK Topsportgala in de Gravenzaal van het Haarlemse stadhuis werden de softbalsters voor de derde keer op rij uitgroepen tot Haarlemse Sportploeg van het jaar. Eerder dit jaar wisten de dames de Europese titel voor clubteams te veroveren, en werden ze Nederlands kampioen.

Op het STK Topsportgala worden jaarlijks Haarlemse topsporters, coaches en talenten geëerd voor hun prestaties in het afgelopen sportseizoen. Het evenement wordt georganiseerd door de stichting SportSupport Kennemerland, en de jury baseerde zich bij het bepalen van de winnaar op prestaties die werden behaald tussen oktober 2016 en oktober 2017.

Geslaagd seizoen

“De beste afsluiting van 2016 die we ons als Sparks Haarlem maar konden wensen,” zegt Sandra Nypels, voorzitter van Sparks Haarlem, over het binnenhalen de Haarlemse sporttitel. “Na het winnen van de European Premiere Cup en het landskampioenschap, is dit een passende toegift op al zeer geslaagd seizoen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© Sparks Haarlem 2019