Wedstrijdverslag kampioenswedstrijd Oolders Omaco Sparks Haarlem

Geplaatst op 11 oktober 2016 in Nieuws, Softbal Dames 1 door Admin Sparks

Na een goed seizoen, een succesvolle Europa Cup en uiteindelijk een gewonnen play-off series moest de uiteindelijke beslissing om het Nederland Kampioenschap in 1 wedstrijd worden beslist.
Vorig weekeinde viel die volkomen in het water. Gisteren was het weer mooi druk op het Noordersportpark.

De pitchers lieten aan beide kanten weinig op de honken gebeuren.

Rebecca kreeg steeds 3 mensen tegenover zich, behalve als Britt Vonk (3 uit 3) in de slagvolgorde zat, dan waren het er 4.
Aan onze kant kregen wij ook geen vat op Danielle Bonnet.

Jenny, Maaike en Kiki sloegen een honkslag en Karin kwam met 4 wijd op de honken.

Dus in de 7 innings hadden wij het iets beter gedaan. Er moest wel een tie-break aan te pas komen om de beslissing te krijgen. De tie-break speelster van Terras bleef echter op het tweede honk achter. Rebecca gooide “gewoon” 3 x 3 slag en maakte de 10 vol.

Bij ons ging Chantal op 2. Karin kreeg opzettelijk 4 wijd. Cindy legde een stootslag neer en kwam veilig op 1 omdat ze ervoor gingen om Chantal op 3 uit te maken. Voor ons was het mooi dat dat niet lukte. 3 honken bezet en geen nullen was dus een prima uitgangspunt. Jenny sloeg de bal op Britt, die hoog naar thuis aangooide, waardoor Chantal onze overwinning veilig stelde.

Rebecca werd dik verdiend MVP van deze wedstrijd. Er waren rozen voor iedereen en nog meer bloemen voor de vertrekkende Kirsten en Kiki.

Foto: Fred Versluis. Bekijk meer foto’s van de finalewedstrijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© Sparks Haarlem 2019