Nieuw programma Season Finals

Geplaatst op 4 oktober 2016 in Nieuws, Season Finals 2016, Sparks Haarlem door Edward Touw

Wie wordt landskampioen softbal 2016? Wordt het voor de derde keer op rij Oolders Omaco Sparks Haarlem? Of weet Terrasvogels de titel te veroveren? En wie promoveert er ten koste van Glaskoning Twins naar de Golden League?

Eigenlijk hadden we afgelopen zondag al een antwoord moeten krijgen op al deze vragen, maar vanwege zware regenval moesten de laatste twee wedstrijden van de Season Finals worden verplaatst naar zaterdag 8 oktober.

UVV en Roef gaan dan strijden om een plek in de Golden League, en Sparks Haarlem en Terrasvogels nemen het in de finale op het Noordersportpark tegen elkaar op om de landstitel. De toegang is voor beide wedstrijden gratis.

Resterend programma Season Finals

Zaterdag 8 oktober 2016

12.30 uur
Finale promotie Golden League
UVV – Roef

16.00 uur
Finale landskampioenschap
Sparks Haarlem – Terrasvogels

Foto: Fred Versluis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Uitklappen
Inklappen