Ook honkballers van Sparks Haarlem 2 kampioen

Geplaatst op 9 oktober 2016 in Honkbal Heren 2, Nieuws, Persberichten door Edward Touw

Beter had het weekend niet kunnen verlopen voor Sparks Haarlem. Nadat het eerste damessoftbalteam een dag eerder de landstitel pakte, maakte het tweede honkbalteam van de vereniging uit Haarlem-Noord zondag het feest compleet door kampioen te worden in de vierde klasse B. Op eigen veld versloegen de mannen Badhoevedorp met 12-6.

De honkballers begonnen hun laatste wedstrijd van het seizoen goed en verdedigden na drie innings al een comfortabele 10-1 voorsprong. Misschien iets te comfortabel, want in de innings erna leek de klad erin te komen en wisten de bezoekers nog aardig wat runs van de Haarlemse voorsprong af te snoepen.

Sterke verdediging

De heren wisten zich echter op tijd te herpakken, en mede dankzij goed veldwerk en solide pitching van Menno Soederhuizen wist Sparks Haarlem de winst veilig te stellen.

Sparks Haarlem 2 kwam dit seizoen voor het tweede jaar uit in de vierde klasse, nadat het in 2014 kampioen werd in de vijfde klasse.

Foto’s

Ondanks een feestje de avond ervoor was Serge Meijer in alle vroegte bij de wedstrijd van Honkbal Heren 2 aanwezig voor het maken van foto’s.

Bekijk foto’s

Foto: Serge Meijer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Uitklappen
Inklappen