Honkbal Heren 2 kampioen: de foto’s

Geplaatst op 10 oktober 2016 in Honkbal Heren 2, Nieuws door Edward Touw

De honkballers van Sparks Haarlem 2 werden afgelopen zondag kampioen van de 4e klasse B. Het is dat Serge Meijer erbij was om foto’s te maken, anders had niemand dat geloofd natuurlijk. Kalveren op het ijs zien dansen kan hieronder. Klik op een afbeelding voor een grotere versie.

timo-vangen timo-safe-op-1 menno-pitcht2 menno-pitcht leon-slaat leon-coachen jonathan-slaat-2 jonathan-slaat honklopen guido-slaan frank-catchen edward-slaan kampioen kampioen-2 kampioen3 kampieon4 kampioen-featured-image-2 kampioen-featured-image kampioen-ablert-nat kampioen9 kampioen8 kampioen7 Sparks Haarlem 2 Kampioen kampioen5 timo-zuipen Sparks Haarlem 2 kampioen

Meer foto’s zien?

Serge maakte nog véél meer foto’s van de kampioenswedstrijd van Sparks Haarlem 2.

Bekijk ze allemaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Uitklappen
Inklappen