Beslissingswedstrijd Terrasvogels – Olympia op veld Sparks Haarlem

Geplaatst op 15 september 2016 in Nieuws, Season Finals 2016 door Edward Touw

De beslissingswedstrijd in de Golden League wordt op zaterdag 17 september gehouden. FysioExpert Olympia Haarlem en Terrasvogels spelen op die dag om de tweede plaats in de reguliere competitie. Het duel wordt om 14.00 uur gespeeld op het Noordersportpark in Haarlem.

In de reguliere competitie kwamen FysioExpert Olympia Haarlem en Terrasvogels in hun reguliere 34 wedstrijden tot 21 overwinningen. Zij eindigden daarmee op de tweede plaats met tien punten achterstand op koploper Oolders Omaco Sparks Haarlem en acht punten voorsprong op nummer vier DSS.

Lees verder op de Nederlandse Softbalsite

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© Sparks Haarlem 2019