Wedstrijdverslag Sparks dames 1 tegen Twins

Geplaatst op 28 juni 2016 in Nieuws, Softbal Dames 1 door Admin Sparks

De voorlaatste wedstrijd voor de zomerstop ging snel. Twins scoorde in de 3e inning maar wij scoorden er 2, dus namen een voorsprong van 2-1. Helaas ging t in de 4e inning wat minder. 2 speelsters van Twins kwamen met 4 wijd op t honk en scoorden door 1 honkslag. Met 8 honkslagen tegen 3 was de 2-3 nederlaag een beetje zuur.

Kehli sloeg 3 uit 3.

De tweede wedstrijd werd door Ginger prima dicht gehouden; zij kreeg slechts 1 honkslag tegen en Twins dus maar 1 vrouw op t honk. Wij scoorden in de 1e inning 2 x, in de 2e 4 x, in de 3e 1 x en in de 4e nog 3 x en dat bracht ons totaal op 10 runs. Vervroegd einde van de wedstrijd.
Anne, Jenny, Karin en Virginie sloegen 2 uit 2.

Voor sommigen is het nu vakantietijd voor anderen bijna het begin van hun trip naar of Oklahoma en Canada of naar Tsjechië. Wij wensen iedereen veel plezier en succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© Sparks Haarlem 2019