Wedstrijdverslag Sparks dames 1 tegen Terrasvogels

Geplaatst op 18 juni 2016 in Nieuws, Softbal Dames 1 door Admin Sparks

De dubbel tegen Terrasvogels uit bracht ons een versterkt Terras tov onze vorige ontmoeting. De 1e inning bleef puntloos van beide kanten. In de 2e wisten wij 2 runs te scoren en Terras zette er 1 tegenover. De 3e inning namen de Sparkles een voorsprong van 3-6. Terras kwam in de 4e op gelijke hoogte. De 5e inning scoorden wij weer 4 runs en Terras 1. In de 6e inning brachten wij de uiteindelijke stand op 7-11.

De 2e wedstrijd werd er een van weinig honkslagen en runs.
Terras nam meteen de leiding met 1-0. Door de homerun van Karin (haar 1e ooit op de Elta) kwamen wij langszij en in de 5e inning zelfs op een 1-2 voorsprong. Na 7 innings was de stand echter 2-2 en dit betekende een tie-break die door Terras werd gewonnen. Weer een verdeling van winstpunten dus met Terras.

Zondag was de 2e dubbel tegen Talent Team Holland. Dit maal speelden wij “gewoon” thuis. Ging de 2e wedstrijd van de vorige keer nog verloren tegen deze tegenstander, deze keer wonnen we beide wedstrijden 7-3 en 10-2. Hadden onze pitchers of slagmensen een betere dag dan de vorige keer of speelden de zenuwen TTH parten? ; zij kregen hun definitieve selectie te horen meteen na deze wedstrijden. Hoe dan ook: Wij hebben de winstpunten binnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© Sparks Haarlem 2019