Wedstrijdverslag Sparks dames 1 tegen Olympia

Geplaatst op 13 juni 2016 in Nieuws, Softbal Dames 1 door Admin Sparks

De eerste wedstrijd bij Olympia was er een van spaarzame puntjes. De 1e inning scoorde Anne onze 1e run. Olympia scoorde meteen de gelijkmaker. In de 3e en 5e wisten wij er nog 2 x een run aan toe te voegen. Olympia scoorde pas in gelijkmakend 7, maar wij hadden onze voorsprong toen al met 6 honkslagen (waarvan 2 triples) vergroot naar 7, waardoor wij met 2-7 konden afsluiten.

In de 2e inning van de tweede wedstrijd scoorde Olympia 4 punten, in de 4e inning deden ze er nog eentje bij. Wij hadden tot dat moment nog maar 2 honkslagen laten zien. Sommige fans zagen het niet optimistisch meer in. De 5e inning bracht ons echter 4 honkslagen en 5 runs. De stand was 5-5 en we kregen weer vertrouwen. In de 7e inning namen wij een voorsprong. Die ene punt was heel belangrijk want Leonella hield de boel goed dicht en de 2e overwinning was een feit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© Sparks Haarlem 2019