Wedstrijdverslag Sparks dames 1 tegen Olympia

Geplaatst op 20 juni 2016 in Nieuws, Softbal Dames 1 door Admin Sparks

Op 18 juni was de dubbel tussen Sparks en Olympia de enige in de Golden League. Aangezien er niets in te halen viel, waren alle andere speelsters vrij. Het werd een pitcherduel tussen Kirsten en Eva Voortman. Olympia nam in de 3e inning een voorsprong. In de 4e kwamen wij langszij doordat Kehli kon scoren op een opofferingsslag van Karin. De 5e, 6e en 7e inning was het voor ons 3 op, 3 af. Olympia scoorde in hun laatste slagbeurt echter 2 punten waardoor de winst (1-3) naar hen ging. Met 3 tegen 7 honkslagen was dat ook verdiend.

De tweede wedstrijd scoorde Olympia in de 2e inning 1 punt. Ginger opgevolgd door Rebecca weerhielden Olympia van verder scoren. In de 4e inning sloeg Kiki de gelijkmaker over de plaat.

Nu kwam het er in de 7e inning dus op aan. Anne had Desiree vervangen en kwam op t honk door een infieldhit (wat een snelheid heeft ze toch!). Kehli en Damishah brachten haar over tot op t 3e honk. Met 2 nullen en een loopster in scoringspositie was t voor Manoa een koud kunstje om het winnende punt binnen te slaan.
De punten verdeeld, dat hield de sfeer er in voor de gezamenlijke bbq. Helaas was het niet zulk mooi weer maar Johan en Ernst voorzagen iedereen weer van een aantal stukjes vlees.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© Sparks Haarlem 2019