Wedstrijdverslag Dames 1 Jan de Wit toernooi

Geplaatst op 10 april 2016 in Nieuws, Softbal Dames 1 door Admin Sparks

Dag 1

De eerste dag van het Jan de Wit toernooi bracht ons drie overwinningen. Twins, Terrasvogels en Euro Stars konden niet op tegen onze dames. Vandaag om 12 uur de kruisfinales en dan rond 3 uur de uiteindelijke strijd om de plekken 1 t/m 4.

Dag 2
De wedstrijd voor plaatsing in de finale werd met 15-0 van Roef! gewonnen. De finale was wederom tegen Olympia. Ook deze keer moesten wij het onderspit delven. Was het vorige week nog de laatste inning; deze keer kwam Olympia al in de 1e inning met 2-0 voor. Zij breidden de voorsprong uit en pas in de 6e inning wisten wij de 0 weg te werken. Op het Jan de Wit toernooi eindigden wij dus ook op de 2e plaats

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© Sparks Haarlem 2019