Oolders Omaco Sparks Haarlem boekt dubbele winst

Geplaatst op 25 april 2016 in Nieuws, Softbal Dames 1 door Admin Sparks

In het oosten is het vaak warmer, maar deze keer duidelijk kouder met zelfs hagel. Gelukkig weerhield dat onze dames er niet van om de puntjes te pakken.

De 1e wedstrijd namen we meteen een 0-1 voorsprong. TTT scoorde in de 3e inning 2 punten. En weer stonden we achter, iets waar wij niet zo erg aan gewend waren. In de 5e inning maakten we gelijk en in de laatste inning kwamen we door een mooie 2-honkslag van Cindy op 2-3. Onze pitchers deden goed werk en weerhielden de TTT-ers van verder scoren. Maxime kreeg na 2 honkslagen alleen nog maar opzettelijk 4 wijd, dus zij had slaggemiddelde 1000 net als invaller Karin; Damishah en Tammie hadden 500.

In de 2e wedstrijd sprokkelden wij 4 puntjes bij elkaar in de 3e, 4e, 5e en laatste inning. Even zag het er in de 7e inning naar uit dat we daar niet genoeg aan zouden hebben. Met 2 runs gescoord en 2 honken bezet met 1 nul dreigde TexTown ons de overwinning af te nemen. Kirsten die de hele wedstrijd haar mannetje stond wist dit met behulp van haar veld goed op te lossen en de vangbal van Desiree maakte een eind aan de onzekerheid.

In en in koud, maar toch met 2 overwinningen konden onze dames richting warme douche. Karin sloeg weer een hoge verre solo homerun. Kehli, Karin en Maxime sloegen 2 uit 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© Sparks Haarlem 2019