Wedstrijdverslag dames 1 Mastenbroektoernooi

Geplaatst op 10 april 2016 in Nieuws, Softbal Dames 1 door Admin Sparks

Na het vertrek van Areke, Dagmar en Nathalie naar DSS, de Italiaanse carrière van Chantal, de Amerikaanse van Manoa en het Nieuw-Zeelandse avontuur van Virginie moest het sterk uitgedunde team met zeven nieuwe meiden aantreden op het Mastenbroek toernooi. Desiree, Ginger, Jenny, Kehli, Leonella, Maaike en Tammie speelden echter of ze altijd al bij ons waren. Ze sloten zich ook naadloos aan in het overgebleven groepje en de sfeer zat er meteen goed in. De afwachtende fans waren aangenaam verrast.

De eerste krachtmeting vond plaats tegen DSS. Ook met Dagmar op de “heuvel” weerden wij ons goed en wonnen uiteindelijk met overtuiging (7-0), net als van de Zwitserse Barracudas (8-0). Met TTT hadden we in de avond iets meer moeite (3-0), maar de wedstrijd op zondag tegen Twins werd weer 6-0. We werden dus 1e in de poule en moesten pas om 4 uur de finale tegen Olympia spelen. Het was lekker weer dus er werd een power-nap gemaakt. Was dit er de oorzaak van dat we de 4-0 voorsprong op Olympia lieten versloffen tot een 6-4 achterstand? Of …. Vul maar in.

We werden dus 2e op een toernooi waar veel moois werd getoond, maar waar het vooral duidelijk werd dat we met een leuk team de strijd weer kunnen aangaan. Virginie en Manoa kunnen zich in die volgorde verheugen op hun terugkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© Sparks Haarlem 2019