Foto’s: Honkbal Heren 2 op Wombats-toernooi

Geplaatst op 28 maart 2016 in Honkbal Heren 2, Nieuws door Edward Touw

De honkbalmannen van Sparks Haarlem 2 namen onlangs deel aan een toernooi bij Wombats. De tegenstanders die ze in Utrecht aantroffen speelden in de competitie minimaal twee klasses hoger, een feit waarin de heren het excuus vonden om roemloos ten onder te gaan. Alhoewel, roemloos? Honkbal Heren 2 mocht dan wel op de allerlaatste plaats zijn geëindigd, het hoogste kampvuur van die dag kwam mooi wel op naam van onze kanjers!

Foto’s

Bekijk hieronder een aantal foto’s van die dag. Klik op een afbeelding voor een grotere versie. © Foto’s: Jeroen Weimar.

Sparks Haarlem 2 op toernooi Wombats Sparks Haarlem 2 op toernooi Wombats Sparks Haarlem 2 op toernooi Wombats Sparks Haarlem 2 op toernooi Wombats Sparks Haarlem 2 op toernooi Wombats Sparks Haarlem 2 op toernooi Wombats Sparks Haarlem 2 op toernooi Wombats Sparks Haarlem 2 op toernooi Wombats Sparks Haarlem 2 op toernooi Wombats Sparks Haarlem 2 op toernooi Wombats Sparks Haarlem 2 op toernooi Wombats

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Uitklappen
Inklappen