Sparks Haarlem laat niets heel van Alcmaria

Geplaatst op 18 april 2015 in Nieuws, Softbal Dames 1 door Serge Meijer

Openingsdag van de hoofdklasse softbal dit weekend, ook bij Sparks Haarlem. De regerend en ongeslagen landskampioen nam het op tegen de landskampioen van 2012: Alcmaria Victrix. Lieten de dames van Oolders Omaco Sparks Haarlem zich in de Holland series van 2012 nog beetnemen door de gasten van vandaag, nu lagen de verhoudingen heel anders.

Zonder zelf ook maar een moment in de problemen te komen werd de tegenstander gebruikt als kanonnenvoer. In minder dan zes hele inningen in totaal wonnen de dames van Sparks Haarlem beide eerste wedstrijden met 15-0, en dan ging er niet eens een bal over de hekken.

Foto’s

Klik op een foto voor een grotere versie.

Sparks Haarlem laat niets heel van Alcmaria Sparks Haarlem laat niets heel van Alcmaria Sparks Haarlem laat niets heel van Alcmaria Sparks Haarlem laat niets heel van Alcmaria Sparks Haarlem laat niets heel van Alcmaria Sparks Haarlem laat niets heel van Alcmaria Sparks Haarlem laat niets heel van Alcmaria Sparks Haarlem laat niets heel van Alcmaria Sparks Haarlem laat niets heel van Alcmaria Sparks Haarlem laat niets heel van Alcmaria Sparks Haarlem laat niets heel van Alcmaria Sparks Haarlem laat niets heel van Alcmaria Sparks Haarlem laat niets heel van Alcmaria Sparks Haarlem laat niets heel van Alcmaria

Tekst en foto’s: Serge Meijer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© Sparks Haarlem 2020