Softbalsters Sparks winnen Mastenbroektoernooi

Geplaatst op 6 april 2015 in Honkbal Heren 1, Nieuws, Persberichten, Softbal Dames 1 door Edward Touw

De eerste prijs van het seizoen is binnen voor de softbalsters van Oolders Omaco Sparks Haarlem. In Enschede won de regerend landskampioen gisteren de 32e editie van het Mastenbroektoernooi. Aan het toernooi deden verschillende nationale en internationale topteams mee. De honkballers van dezelfde club moesten het in de finale afleggen tegen de stadsgenoten van DSS.

In een herhaling van de Holland Series 2014, namen de softbalsters van Sparks Haarlem het in de finale van het Mastenbroektoernooi op tegen Terrasvogels. De strijd tussen de nummers één en twee van Nederland ging lange tijd gelijk op. In de vierde inning wist Maxime van Dalen de stand van 1-1 echter te doorbreken door ploeggenoten Karin Tuk en Virginie Anneveld binnen te slaan. De eindstand werd 5-1.

Met een slaggemiddelde van 0.857 was Sparks-speelster Anne Blaauwgeers de beste slagvrouw van het toernooi.

Honkbal

Ook het eerste honkbalteam van Sparks Haarlem wist de eindstrijd van het Mastenbroektoernooi te halen. In de finale waren de tegenstanders van de kersverse hoofdklasser DSS echter met 9-6 te sterk.

Foto’s

Fred Versluis maakte tijdens het Mastenbroektoernooi een groot aantal foto’s. Zie hieronder voor een selectie, of bekijk ze allemaal op zijn website.

Softbalsters Sparks Haarlem winnen Mastbroektoernooi Softbalsters Sparks Haarlem winnen Mastbroektoernooi Softbalsters Sparks Haarlem winnen Mastbroektoernooi Softbalsters Sparks Haarlem winnen Mastbroektoernooi Softbalsters Sparks Haarlem winnen Mastbroektoernooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© Sparks Haarlem 2020