Pupillen honkbal winnen jeugdtoernooi

Geplaatst op 6 april 2015 in Aspiranten softbal, BeeBall, Nieuws, Persberichten, Pupillen honkbal, Sparks Haarlem door Edward Touw

De pupillen honkbal van Sparks Haarlem wonnen afgelopen paasweekend hun eigen jeugdtoernooi. Op het toernooi kwamen in totaal veertien teams uit verschillende delen van Nederland af, met honk- en softballers in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar. Bij de aspiranten softbal ging Flags uit Lisse als winnaar terug naar huis en veroverde Sparks de derde plaats.

Het was de vierde keer dat Sparks Haarlem het inmiddels jaarlijkse toernooi organiseerde. Dit jaar werd er gespeeld op zes verschillende velden, en waren er wedstrijden voor pupillen honkbal, aspiranten softbal en beeball-teams. Bij die laatste sport, die wordt beoefend door de allerjongsten, werd er niet om prijzen gespeeld.

Geslaagd toernooi

Sparks Haarlem spreekt van een geslaagd toernooi. Roland Telleman, van de evenementencommissie van de vereniging: “Het was weer een topdag. Ondanks wat miezerregen in de morgen heeft iedereen het naar zijn zin gehad.”

Spelen bij Sparks Haarlem?

Lijkt het jou leuk om te komen spelen bij een van de teams van Sparks Haarlem? Stuur dan een mailtje naar jeugd@sparkshaarlem.nl, of kijk op deze pagina voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© Sparks Haarlem 2020