Foto’s: Honkbal Heren 1 vs Euro Stars

Geplaatst op 16 april 2015 in Honkbal Heren 1, Nieuws door Edward Touw

Honkbal Heren 1 speelde zondag zijn eerste thuiswedstrijd tegen Euro Stars. De ploeg uit Capelle aan de IJssel bleek helaas een maatje te groot voor Sparks Haarlem. Einduitslag: 5-10. Serge Meijer was bij de wedstrijd aanwezig en legde een aantal actiemomenten vast op de gevoelige plaat. Bekijk de foto`s hieronder (klikken voor grotere versie).

Sparks Haarlem - Euro Stars Sparks Haarlem - Euro Stars Sparks Haarlem - Euro Stars Sparks Haarlem - Euro Stars Sparks Haarlem - Euro Stars Sparks Haarlem - Euro Stars Sparks Haarlem - Euro Stars Sparks Haarlem - Euro Stars Sparks Haarlem - Euro Stars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© Sparks Haarlem 2020