Ju-Sports off-field-kledingsponsor Sparks Haarlem

Geplaatst op 20 januari 2015 in Nieuws, Persberichten, Softbal Dames 1 door Edward Touw

Ju-Sports, de officiële distributeur van adidas in Europa, is de nieuwe off-field-kledingsponsor van honk- en softbalvereniging Sparks Haarlem. Het bedrijf voorziet het eerste damessoftbalteam van de Haarlemse club van kleding uit de nieuwste adidas Baseball-collectie. Dat maken beide partijen vandaag gezamenlijk bekend.

Het off-field-sponsorschap houdt in dat Ju-Sports het eerste damessoftbalteam van kleding voorziet die naast het veld en op trainingen gedragen wordt. Zo zullen de coaches gekleed in tracksuit, shirt, sokken en schoenen van adidas Baseball in het coachvak staan en worden de speelsters voorzien van hoodies. De kledinglijn adidas Baseball is speciaal ontworpen voor honk- en softballers.

Europa veroveren

Voor Ju-Sports waren de recente sportieve successen van het softbalteam doorslaggevend in de keuze om Sparks Haarlem te sponsoren. De dames zijn regerend landskampioen en wonnen afgelopen seizoen de Europacup II.

“Dit team laat zien dat je met de juiste instelling en inzet alles kunt bereiken,” zegt Jörn Meiners, algemeen directeur van Ju-Sports. “De dames boekten niet alleen succes in eigen land, maar hebben ook Europa veroverd. Precies wat we met adidas Baseball ook voor ogen hebben.”

Absolute top

Peter van Dalen, sinds dit seizoen hoofdcoach van het eerste damessoftbalteam van Sparks Haarlem, zegt erg verheugd te zijn met de sponsoring door Ju-Sports: “De dames van Sparks Haarlem behoren tot de absolute top van Europa. Daar horen professioneel uitziende uniformen bij, ook náást het veld.”

Over Ju-Sports

Ju-Sports is de officiële distributeur van adidas in Europa. In 2013 begon het bedrijf met de introductie van adidas Baseball op de Europese markt. Ju-Sports is verder actief op verschillende andere sportmarkten, waaronder taekwondo, ijshockey, fitness en tafeltennis. Behalve voor Sparks Haarlem is Ju-Sports ook off-field-kledingsponsor voor het Nederlands honkbalteam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© Sparks Haarlem 2019