Dekamarkt schenkt Sparks Haarlem 750 euro

Geplaatst op 9 december 2014 in Nieuws, Sparks Haarlem door Edward Touw

Dekamarkt en iedereen die heeft meegespaard met de Wensmuntenactie, bedankt!

Sparks Haarlem wist dankzij jullie inzet, op de Dierenhulpdienst na, bij Dekamarkt Schalkwijk de meeste Wensmunten bij elkaar te sparen. De supermarkt doneert daarom 750 euro aan onze vereniging.

Een delegatie van Sparks Haarlem, bestaande uit Roland Telleman, Tjitske Schiltman en Brian, was gister aanwezig bij de bekendmaking van de uitslag van de Wensmuntenactie. De drie namen een cheque van 750 euro in ontvangst.

Nek-aan-nek

Lange tijd gingen Sparks Haarlem en stichting Nisa tijdens de Wensmuntenactie in november gelijk op. Omdat voor beide doelen ongeveer een gelijk aantal munten werd gedoneerd, leek het op een nek-aan-nek-race aan te komen om de tweede plaats.

De laatste dag van de actie kwamen daar voor Sparks echter meer dan duizend munten bij, die over de afgelopen weken waren ingeleverd bij café De Hut en het bestuur. Zo wist onze vereniging de tweede plaats zeker te stellen.

Wensmuntenactie

De Wensmuntenactie is een jaarlijkse actie van Dekamarkt, waarbij klanten van de supermarktketen Wensmunten kunnen sparen om lokale goede doelen te ondersteunen. Elk filiaal ondersteunt daarbij drie doelen, waarbij het doel met de meeste gespaarde munten 1000 euro verdient. Nummer twee ontvanget 750 euro en nummer drie krijgt 500 euro.

Bij Dekamarkt Schalkwijk konden klanten dit jaar onder andere sparen voor Sparks Haarlem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© Sparks Haarlem 2019