KNBSB-nominaties voor coach en speelsters Sparks

Geplaatst op 4 december 2014 in Nieuws, Persberichten, Softbal Dames 1 door Edward Touw

De indrukwekkende prestaties van Oolders Omaco Sparks Haarlem gaan in de sportwereld niet onopgemerkt voorbij.

Eerder deze week werd het eerste softbaldamesteam van Sparks al benoemd tot Haarlemse Sportploeg van het Jaar. Volgende week maken de coach en een aantal speelsters van het team ook nog eens kans op de Stars Awards, de individuele spelersprijzen van de KNBSB.

Genomineerd

Oolders Omaco Sparks Haarlem kan terugkijken op een mooi sportjaar. De softbalsters wonnen in september de Europacup II en sloten de competitie een maand later ongeslagen af met het landskampioenschap.

Reden voor honk- en softbalbond KNBSB om Sparks-speelsters Karin Tuk, Kirsten Scheele, Dagmar Bloeming en Chantal Versluis te nomineren voor een Stars Award. Daarnaast komt ook hoofdcoach Juni Francisca, afgelopen jaar bezig aan zijn laatste seizoen bij Sparks Haarlem, in aanmerking voor de titel van Coach of the Year.

De uitreiking van de jaarlijkse individuele prijzen van de KNBSB vindt zaterdag 13 december vanaf 19.00 uur plaats in Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp.

Foto: Fred Versluis

2 responses on “KNBSB-nominaties voor coach en speelsters Sparks

 1. Jacqueline schreef:

  Dit zou een goede inspiratie zijn voor de jeugd softballers om daar bij aanwezig te zijn. Kan dat?

  • Edward Touw schreef:

   Ik weet niet of de avond van de Stars Awards daar geschikt voor is, volgens mij zal het wel een latertje worden daar in Rotterdam.

   Maar je kan natuurlijk altijd de KNBSB even benaderen om het te vragen. Als je wil kan ik je de contactgegevens van de organisatie mailen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© Sparks Haarlem 2019