Softbalsters Sparks Sportploeg van het Jaar

Geplaatst op 2 december 2014 in Nieuws, Persberichten, Softbal Dames 1 door Edward Touw

Oolders Omaco Sparks Haarlem is de Haarlemse Sportploeg van het Jaar. Het eerste damessoftbalteam van Sparks kreeg deze titel vanavond in het stadhuis van Haarlem toegekend door Stichting Topsport Kennemerland. De ploeg werd in 2014 niet alleen Nederlands kampioen, maar won ook de Europacup II.

Het uitroepen van de Sportploeg van het Jaar vond plaats tijdens de Huldiging Topsportkampioenen Haarlem, een initiatief van de gemeente Haarlem en Stichting Topsport Kennemerland. Daarbij stond de Gravenzaal van het stadhuis vanavond in het teken van de prestaties van topsporters uit de Spaarnestad.

Erkenning

Sandra Nypels, voorzitter van Sparks Haarlem, geeft aan blij te zijn met de erkenning van de prestaties van de softbalsters: “Na het winnen van zowel de Holland Series als de Europacup II is dit een mooie en zeer verdiende bekroning op het seizoen. We zijn als vereniging dan ook erg trots op onze dames.”

Behalve Sparks Haarlem waren ook voetbalclub KHFC en judovereniging Kenamju genonimeerd voor de titel van Haarlemse Sportploeg van het Jaar. Bij de uiteindelijke beoordeling keek de jury naar de behaalde resultaten van oktober 2013 tot en met september 2014.

Foto: Fred Versluis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© Sparks Haarlem 2019