Sparks Haarlem grote winnaar KNBSB-prijzen

Geplaatst op 14 december 2014 in Nieuws, Persberichten, Softbal Dames 1, Sparks Haarlem door Edward Touw

Oolders Omaco Sparks Haarlem was gisteravond in Rotterdam de grote winnaar bij de Stars Awards, de individuele spelersprijzen van honk- en softbalbond KNBSB. Zeven awards sleepten de speelsters en coach van het eerste damessoftbalteam van Sparks Haarlem in de wacht, waaronder die voor Meest Waardevolle Speelster.

Elk jaar blikt de Koninklijke Nederlandse Base- en Softballbond met de Stars Awards terug op een jaar topsport. Daarbij reikt de bond prijzen uit voor individuele prestaties van honk- en softballers. Dit jaar was Sparks Haarlem, in 2014 Nederlands kampioen softbal en winnaar van de Europacup II, de vereniging die de meeste awards won.

Meest onderscheiden speelster

De meest onderscheiden speelster was met drie Stars Awards Karin Tuk. De speelster van de club uit Haarlem-Noord ging naar huis met de prijs voor Meest Waardevolle Speelster en die voor Beste Slagvrouw. Daarnaast werd ze bekroond tot Homerun Queen.

Andere Stars Awards die meegingen naar Sparks Haarlem waren die voor Beste Werpster (Dagmar Bloeming), Coach of the Year (Juni Francisca), Meeste Gestolen Honken (Chantal Versluis) en de Meest Waardevolle Speelster van de Holland Series (tevens Chantal Versluis).

Ook Peter van Dalen, vanaf volgend seizoen hoofdcoach van Oolders Omaco Sparks Haarlem, werd onderscheiden voor zijn inspanningen voor de honk- en softbalsport in het algemeen.

Foto’s

Fotograaf Fred Versluis was bij de uitreiking van de Stars Awards aanwezig. Bekijk hieronder een aantal foto’s die hij er maakte, of zie ze allemaal op zijn website.

Alle bij de uitreiking aanwezige winnaars van de Stars Awards 2014 Stars Awards Stars Awards Stars Awards Stars Awards

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© Sparks Haarlem 2019