Meld je aan voor het Sparks-slowpitchteam

Geplaatst op 10 december 2014 in Nieuws, Sparks Haarlem door Edward Touw

Kan je geen genoeg krijgen van het spelletje? Heb je aan de wedstrijden met je eigen team niet genoeg? De KNBSB organiseert een mini-competitie slowpitch die wordt gespeeld naast het reguliere honk- en softbalspeelschema. Meld je aan voor het slowpitchteam van Sparks Haarlem!

Zowel heren als dames, softbal én honkbal, kunnen zich aanmelden voor de mini-competitie en deelname is gratis. De wedstrijden, zes in totaal, vinden plaats tussen 20 april en 19 juni 2015. Geïnteresseerd? Wees er dan snel bij, vanwege de krappe veldbezetting is er bij Sparks Haarlem slechts ruimte voor één team.

Wat houdt de mini-competitie in?

Honk- en softbalbond KNBSB organiseert een mini-slowpitchcompetitie, bestaande uit zes wedstrijden van 75 minuten (of maximaal negen innings). Bestaande leden kunnen hier aan meedoen naast hun reguliere speelschema. Deelname is zowel voor honkballers als voor softballers gratis.

Wanneer vindt de mini-competitie plaats?

De wedstrijden worden gespeeld op doordeweekse avonden tussen 20 april en 19 juni 2015. Indien er genoeg deelnemers zijn, zullen de thuiswedstrijden van Sparks Haarlem plaatsvinden op woensdagavond op het honkbalveld.

Wie mogen meedoen?

Alle leden mogen meedoen aan de mini-competitie slowpitch. Dus zowel honkballers als softballers, en zowel heren als dames. Vanwege de krappe veldbezetting kan Sparks Haarlem echter met maximaal één (mix)team deelnemen aan deze mini-competitie.

Hoeveel aanmeldingen zijn er nodig?

Slowpitch wordt net als honkbal en softbal gespeeld met negen spelers per ploeg. Maar om deelname van Sparks Haarlem aan de mini-competitie definitief te maken, dienen zich minimaal vijftien spelers voor het team aan te melden. Zo weten we dat we altijd genoeg spelers hebben, ook als een slowpitchwedstrijd tegelijk met een wedstrijd uit de reguliere competitie valt.

Interesse?

Wil je meedoen met het slowpitchteam van Sparks Haarlem? Stuur dan een mail naar slowpitch@sparkshaarlem.nl. Vermeld daarin in ieder geval je naam en in welk team je normaal speelt.

Comments are closed.


© Sparks Haarlem 2019