Sparks Haarlem wint Europacup II

Geplaatst op 6 september 2014 in Nieuws, Persberichten, Softbal Dames 1 door Edward Touw

Oolders Omaco Sparks Haarlem won vandaag in het Italiaanse Porpetto de Europacup II. In de finale van het Europese bekertoernooi waren de dames van het eerste softbalteam van Sparks het Duitse Neunkirchen Nightmares met 4-0 de baas.

Vroeg op voorsprong

Alle vier de runs werden in de eerste twee innings gescoord. In de eerste slagbeurt sloeg Virginie Anneveld met een driehonkslag Debby Connor en Saskia Kosterink over de plaat. In de daaropvolgende inning verdubbelden Areke Spel en Michelle van Driel door Duitse veldfouten de score.

Het is de vierde keer dat Sparks Haarlem Dames 1 de Europacup II verovert. De vereniging deed dat eerder al in 2001, 2008 en 2010. De Europacup I ging in 2003, 2004 en 2012 mee naar Haarlem-Noord.

Foto’s

Fred Versluis was bij de wedstrijd aanwezig en maakt een groot aantal foto’s. Zie hieronder voor een selectie, of bekijk ze allemaal op zijn website.

Sparks Haarlem wint Europacup II Sparks Haarlem wint Europacup II Sparks Haarlem wint Europacup II Sparks Haarlem wint Europacup II Sparks Haarlem wint Europacup II

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© Sparks Haarlem 2019