Sparks Haarlem kampioen honkbal 5e klasse

Geplaatst op 21 september 2014 in Honkbal Heren 2, Nieuws, Persberichten door Edward Touw

Met nog een wedstrijd te gaan werd het tweede honkbalteam van Sparks Haarlem vanmiddag alvast overtuigend kampioen. In een shutout bij Onze Gezellen 4 (OG) wisten de mannen maar liefst 15 keer te scoren.

Vanochtend beloofde het nog een spannende wedstrijd te worden. Sparks Haarlem had de titel dan misschien wel in eigen hand, maar om die vandaag al te grijpen moest het wél winnen van OG, dat ook nog in de race was.

Walk-over

Wat een kneiterspannende Haarlem-Noordse derby had moeten zijn, liep echter snel uit op een walk-over. Al in de openingsslagbeurt kreeg OG, normaal gesproken niet het minste team, zeven runs om de oren.

Ook verdedigend bleef Sparks sterk. De honkballers speelden foutloos en wisten de ballen van OG prima te verwerken om de 0 in het scoreboek te houden.

Anti-climax

Toen een pitcherwissel OG geen soelaas bood, zorgde het team uit het puntje van Haarlem-Noord na vijf kwartier spelen voor een anti-climax aan het Sparks-seizoen. Omdat ze door hun pitchers waren, gaven de mannen in oranje zich over bij een stand van 0-15.

Volgende week speelt Sparks Haarlem 2 nog een wedstrijd tegen Odiz Frogs op het veld van Badhoevedorp. Omdat het team in de 5e klasse B echter niet meer is in te halen, wordt die pot in een toepasselijke feestopstelling gespeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Uitklappen
Inklappen