Foto’s: Honkbal Heren 2 vs Amsterdam North Stars

Geplaatst op 27 april 2014 in Honkbal Heren 2, Nieuws door Edward Touw

Sparks Haarlem Honkbal Heren 2 speelde vandaag in een feestopstelling. Dat treft, want we houden wel van een mooie fuif.

Veel afwezigen vanochtend, waaronder onze sterpitcher Menno. Gelukkig is ondergetekende het gooien nog niet helemaal verleerd en wisten we met behulp van een aantal invallers een nipte 7-6-zege te boeken op Amsterdam North Stars.

Bekijk de foto’s hieronder. Klik op een afbeelding om hem te vergroten.

Sparks Haarlem tegen Amsterdam North Stars Sparks Haarlem tegen Amsterdam North Stars Sparks Haarlem tegen Amsterdam North Stars Sparks Haarlem tegen Amsterdam North Stars Sparks Haarlem tegen Amsterdam North Stars Sparks Haarlem tegen Amsterdam North Stars Sparks Haarlem tegen Amsterdam North Stars Sparks Haarlem tegen Amsterdam North Stars Sparks Haarlem tegen Amsterdam North Stars Sparks Haarlem tegen Amsterdam North Stars Sparks Haarlem tegen Amsterdam North Stars Sparks Haarlem tegen Amsterdam North Stars Sparks Haarlem tegen Amsterdam North Stars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Uitklappen
Inklappen