21 teams naar Sparks Haarlem Jeugdtoernooi

Geplaatst op 28 maart 2014 in Nieuws, Persberichten, Sparks Haarlem door Edward Touw

Op het Noordersportpark in Haarlem vindt 6 april het jaarlijkse Sparks Haarlem Jeugdtoernooi plaats. Aan het sportevenement doen in totaal 21 honk- en softbalteams mee in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. Het is de derde editie van het toernooi.

Negen pupillen softbalteams, zes pupillen honkbalteams en zes teams uit de Beeball Major League doen mee aan het evenement. Behalve teams van Sparks Haarlem zijn uit de regio Haarlem ook ploegen van Onze Gezellen, DSS, Kinheim, Olympia en RCH aanwezig. De overige deelnemers komen van clubs uit de rest van het land.

Het Sparks Haarlem Jeugdtoernooi begint om 9.30 uur. De laatste wedstrijd eindigt om 16.30 uur. Behalve honk- en softbalwedstrijden zijn er ook springkussens, is er een loterij en kunnen deelnemers plaatsnemen in een schminkstoel. Hoofdsponsor van het toernooi is Rabobank Haarlem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© Sparks Haarlem 2019