Scheidsrechtercursus op 20 maart en 5 april.

Geplaatst op 25 februari 2018 in Nieuws door Admin Sparks

Sparks Haarlem wil dit seizoen een cursus organiseren om scheidsrechters op te leiden. Dit is bittere noodzaak, omdat zowel bij de senioren als bij de jeugd er een groot tekort aan scheidsrechters is. Dit betekent in veel gevallen dat teams zelf onderling moeten regelen dat er een scheids is en de bestaande scheidsrechters worden overvraagd. Er zijn nu twee data gepland: 20 maart en 5 april

Vandaar deze dringende oproep. Vind je het leuk om een sportieve bijdrage te leveren aan bijvoorbeeld de jeugd of een seniorenteam, honk- of softbal je en zou je wel willen scheidsen, maar kan je het nog niet, meld je dan aan. Ben je 12 jaar of ouder, speler of ouder of vrijwilliger, geef je dan op voor een scheidsrechterscursus.

De cursus wordt gegeven door Peter van Geijlswijk en Albert Tolen, twee voormalig internationaal scheidsrechters die hun sporen dubbel en dwars hebben verdiend in de honk- en softbalwereld.

Belangstellenden kunnen contact opnemen via onderstaand contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© Sparks Haarlem 2019